TC2AYBUKE


62. Jota 23. Joti faaliyeti 18-20 Ekim 2019 tarihleri arasında tüm dünyada yapılacaktır.  İstanbul İzcileri; Türkiye izcilerini temsilen Şehit Oymakbaşımız Öğretmen Şenay Aybüke YALÇIN ın hatirasına saygı ve isminin duyurulması maksadı ile TC2AYBUKE çağrı işareti ile havada olacaktır. 

Şenay Aybüke YALÇIN  Kimdir ?
 1994 tarihinde dünyaya geldi. Çorum Osmancıklı olan Aybüke öğretmen, 2016 Ekim ayında Batman'ın Kozluk ilçesine atandı ve atamasının yapıldığı gün sevincini sosyal medya hesabından, "Öğretmen oldum ben" sözleriyle paylaşmıştı.

Şenay Aybüke YALÇIN 9 Haziran 2017 tarihinde Batman'da PKK lı teröristlerin hain saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Oymakbaşımızın Çorum Osmancık ilçesinde gerçekleşen cenaze töreninde yurdun dörtbir yanından gelen izciler hazır bulundular.

Türkiye İzcilik Federasyonuna bağlı kulüplerde faaliyette bulunan izcilerimiz Şehit Oymakbaşımız'ın kabrini her fırsatta ziyaret etmekteler.

Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Sayın Hasan Dinçer Subaşı Taziye Mesajı
Türkiye İzcilik Federasyonu Taziye
Haber1
Haber2

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. en iyi konum takip uygulaması dünyasını keşfedin. Güvenliği artırmaya ve bağlantıda kalmaya yönelik işlevlerini ve uygulamalarını anlayın.

    YanıtlaSil